De RAI-vereniging heeft een marketing campagne gelanceerd om mensen een alternatief te bieden voor het woon-werk verkeer in deze corona periode. Zeker nu we na de vakantie weer meer naar ons werk gaan en de filedruk toeneemt. Daarnaast willen mensen het ov zoveel mogelijk vermijden en de fietspaden zijn zeker in de ochtend en middag heel druk. Er zijn alternatieven en met de campagne Unlock Your Freedom geeft de RAI-vereniging een uitstekend signaal af.

“Dit is hét moment om voor een tweewieler te kiezen.” Dat is de boodschap die RAI Vereniging wil overbrengen met de campagne. Als lid van RAI passen onze elektrische snorfietsen, e-scooters, elektrische motorscooters en e-motoren natuurlijk uitstekend in de doelstelling om mensen meer keus te bieden voor mobiliteit.

Unlock Your Freedom - Riders Vision
Unlock Your Freedom - Banner

Riders Vision e-Mobility heeft elektrische motoren onder de 10.000 euro en e-scooters en elektrische snorscooters. Diverse modellen en prijsklasse waarbij de afstand en het zit/rijcomfort belangrijk is. Kijk gerust op onze modellen via www.scooter.vision en www.riders.vision

Voor organisaties bieden wij meer mogelijkheden doordat onze modellen telematic hebben op de elektrische scooter en op de losse batterijen waardoor deze projectmatig kunnen worden ingezet. Wij kunnen deze specifieke Kumpan scooters en batterijen op afstand traceren en uitzetten. Diefstal is daardoor niet rendabel.