HET TEAM VAN RIDERS VISION

Wie zijn wij

Het team van Riders Vision

Peter Scheele is een ondernemer pur sang, met een gedegen financiële, verzekeringstechnische en juridische achtergrond. Hij ontleent zijn favoriete motto aan de filosoof Plato, die bijna 2.500 jaar geleden beweerde dat alle dingen overvloediger, gemakkelijker en beter worden voortgebracht als iedereen datgene doet wat bij zijn of haar aanleg past, dit op het juiste moment doet en de overige zaken aan een ander overlaat. Peter is al jaren lang een fervent motorliefhebber. Dat hij juist nu ervoor kiest om al zijn energie in Riders Vision te stoppen, houdt verband met een aantal grote bewegingen. En die hebben vooral te maken met de evidente voordelen van de elektromotor. Hoewel niemand zal ontkennen dat de verbrandingsmotor heel veel energie kan meenemen in de vorm van fossiele brandstof, is volgens hem elektriciteit in de totale overgang naar duurzame bronnen voor de komende jaren de meest efficiënte oplossing. Daar komt bij dat uit enquêtes blijkt dat bijna alle EV-rijders van mening zijn dat elektrisch rijden prettiger is in vergelijking met fossiel aangedreven voertuigen. Zelf verwacht hij de grote EV doorbraak over een paar jaar en wil er dan met zijn bedrijf staan als toonaangevende speler in de markt. In zijn eigen woorden, vrij naar Gerard Reve, de meester van de ironie: ’moedig voorwaarts op weg naar de status van autoriteit op het gebied van elektrisch aangedreven motorfietsen en scooters’. Gevraagd tenslotte naar de kwaliteit van de huidige elektrische motoren antwoordt hij, dat er inmiddels meer dan voldoende fabrikanten zijn die voldoen aan de strenge eisen die Riders Vision stelt.

Karin van den Berg-Hulshoff kan veel, doet veel en doet dat allemaal ook nog eens heel goed. Ze heeft de afgelopen jaren een imposante hoeveelheid expertise opgebouwd binnen uiteenlopende kennisgebieden als automotive, marketing automation, innovatie, techniek, robotisering en blockchain. Veel van die ervaring deed ze op bij Honda, de Japanse multinational, fabrikant van auto’s, motorfietsen en scooters. Ze heeft al in een vroeg stadium van haar carrière bij zichzelf gemerkt dat ze intrinsiek gemotiveerd is om bedrijven te helpen met hun groei; vanuit aftersales en business development, door gebruik te maken van effectieve marketingactiviteiten, inkoop- en verkoopstrategieën en loyaliteitsprogramma’s. Met haar eerbiedwekkende track record vormt Karin een welkome schakel binnen het team van Riders Vision.

Anthony Oliviero heeft vanaf zijn jonge jaren een passie voor motoren. Hij is ontwerper van motoraccessoires en heeft gewerkt bij Harley Davidson. Anthony is afgestudeerd aan de WDKA Rotterdam, Politecnico de Milano en NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano (Industrieel Ontwerpen). Kortom, deze jonge ontwerper met zijn energieke levensstijl heeft zijn interesses op perfecte wijze weten te combineren. De grote mate van verbondenheid die hij heeft met Riders Vision, is dan ook voor iedereen die hem een beetje kent niet meer dan logisch.

Samen vormen zij het team van Riders Vision

Meer informatie kun je vinden op onze pagina over ons.

Maak kennis met ons team