HET TEAM VAN RIDERS VISION

Wie zijn wij

Het team van Riders Vision

Peter Scheele is al jaren een enthousiast motorrijder, net zoals zijn gezin inmiddels de motor weet te waarderen. Door zijn  ondernemersachtergrond werd zijn interesse gewekt voor elektrische motoren en scooters. Het volgen van de markt in termen van de kwaliteit van de producten in combinatie van de gebruikte accu’s, de levensduur en het bereik van een motor is essentieel voordat je zelf een bedrijf in dit segment start. De verwachtingen van consumenten en de rijders ervaring zijn belangrijke factoren. Fabrikanten leveren inmiddels diverse elektrische motoren, scooters en bromscooters die voldoen aan onze eisen. Hierdoor hebben wij vanuit Riders Vision een aantal merken op elektrische mobiliteit vanuit samenwerking aan ons weten te binden.

Anthony Oliviero heeft vanaf zijn jonge jaren een passie gehad voor motoren, is ontwerper van accessoires voor de motor en heeft gewerkt bij Harley Davidson. Hij is cum laude afgestudeerd aan de WDKA Rotterdam, heeft Politecnico de Milano en NABA Nuova Accdemia di Belle Arti Milano (Industrieel Ontwerpen) gestudeerd. Of te wel de jonge ontwerper heeft zijn passies weten te combineren waardoor zijn verbondenheid aan Riders Vision vanuit zijn jonge energieke levenstijl voor ons allen logisch is.

Karin van den Berg voegt vanuit haar traditionele automotive achtergrond haar expertise toe aan het team van Riders Vision. Haar ervaringen vanuit handel en toeleveranciers weet zij uitstekend te koppelen aan haar opgebouwde expertise vanuit de auto en motor importeur Honda. Een internationale scoop heeft zij om weten te zetten haar Benelux dealernetwerk vanuit de zeer sterke en stabiele aftersales business. Duurzame klantrelaties, toegevoegde waarde en optimale kwaliteit en service vanuit een gezond business model.

Samen vormen zij het team van Riders Vision

Meer over onze visie kun je vinden op onze pagina over ons.

Maak kennis met ons team