Plan: miljarden investering en 1 miljoen banen

Tijdens topoverleg is een plan aangekondigd voor een miljarden investering en 1 miljoen banen in het batterij-ecosysteem. Topoverleg Europese Commissie en Vice-President Andrew McDowell van European Investment Bank met de Europese Battery Alliance (EBA), EIT InnoEnergy. Patrik Tykesson, CEO van Kumpan Electric was eveneens aanwezig op voordracht van EIT InnoEnnergy.

Vertegenwoordigers van de industrie zijn vastbesloten om projecten in de hele waardeketen te versnellen om banen en groei in Europa te helpen creëren en tegelijkertijd de groene en digitale transitie te bevorderen. Dit heeft positieve impact op de Nederlandse Green Deal Zero Emissie projecten en Elektrische mobiliteit en innovatieve batterij technologie.

Volgens EIT-InnoEnergy een door de industrie voorgesteld versnellingsplan tegen 2022 tot 1 miljoen banen creëren in een Europees batterij-ecosysteem ter waarde van € 210 miljard. De Europese Investeringsbank melden eveneens aan de Europese Commissie dat batterijprojecten in de hele waardeketen blijven bestaan. Één van de belangrijkste investeringsprioriteiten: tot dusverre heeft de Bank leningen ter waarde van € 1 miljard toegewezen, met in totaal € 4,7 miljard als hefboom.

Hoe dit plan van deze miljarden investering en 1 miljoen banen in het batterij-ecosysteem een weg zal vinden zal de komende weken en maanden zichtbaar worden. De economie is in Europa en Nederland redelijk tot stilstand gekomen door de lockdown maatregelen ten behoeve van Covid-19.

Riders Vision is de Nederlandse importeur van Kumpan Electric. Naast elektrische scooters en elektrische motoren leveren wij speciale Fleet e-Mobility oplossingen met de innovatieve batterij software welke is ontstaan van de deelscooter mobiliteit. EIT InnoEnnergy is voor Riders Vision e-Mobility eveneens de partij die ons voorziet van een financiële kapitaal injectie ter promotie van deze zeer innovatieve batterijsoftware en het introduceren van elektrische mobiliteit product ontwikkelingen zoals onze fabrikant Kumpan Electric produceert.

De positieve economische vooruitzichten voor Nederland zullen branchebreed worden ingezet op elektrische mobiliteitsoplossingen. Het terugdringen van CO2 uitstoot, fijnstof vermindering en duurzame oplossingen in onze maatschappij wordt inmiddels door veel steden omarmt en proactief in lokale initiatieven uitgewerkt. Riders Vision denkt graag mee met organisaties.

miljarden-investering-en-1-miljoen-banen-aangekondigd

EIT InnoEnergy en Patrik Tykesson, CEO van Kumpan Electric waren aanwezig

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *