OVER RIDERS VISION


Over ons

Riders Vision weet innovatie, rijders ervaringen en elektrische mobiliteit voor een grote doelgroep beschikbaar te maken. Ons doel is om een positieve ervaring te koppelen aan elektrische motoren en scooters waardoor veel meer mensen het gemak van deze innovatie mobiliteitsoplossing gaan ervaren. Wij spreken graag zowel de traditionele motorrijder aan en de jonge ‘urban’ generatie met het gemak en uitstekende ervaringen.

Het opladen dient simpel te zijn vanuit het gewone stopcontact, eventueel aangevuld met een snel-lader. Het ontlasten van de drukke wegen en vervoer op een andere manier in inrichten voor jong en oud gecombineerd met een fantastische motor ervaring.

Het team bestaat uit ondernemers vanuit verschillende leeftijden om ons te richten op verdere innovatie en mobiliteitsoplossingen. Wij denken en ontwikkelen vanuit een groter perspectief op individuele behoefte.

Contact

Wil je contact opnemen met Riders Vision?


Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners voor de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen.  Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel en breiden uit naar Den Haag, Amsterdam, Utrecht en het oosten van het land.