OVER RIDERS VISION


Over ons

Riders Vision weet innovatie, rijders ervaringen en elektrische mobiliteit voor een grote doelgroep beschikbaar te maken. Ons doel is om een positieve ervaring te koppelen aan elektrische motoren en scooters waardoor veel meer mensen het gemak van deze innovatie mobiliteitsoplossing gaan ervaren. Wij spreken graag zowel de traditionele motorrijder aan en de jonge ‘urban’ generatie met het gemak en uitstekende ervaringen.

Het opladen dient simpel te zijn vanuit het gewone stopcontact, eventueel aangevuld met een snel-lader. Het ontlasten van de drukke wegen en vervoer op een andere manier in inrichten voor jong en oud gecombineerd met een fantastische motor ervaring.

Het team bestaat uit ondernemers vanuit verschillende leeftijden om ons te richten op verdere innovatie en mobiliteitsoplossingen. Wij denken en ontwikkelen vanuit een groter perspectief op individuele behoefte.

Contact

Over ons: vestigingen en ambities

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel met een showroom en hebben een verkoop & proefrit vestiging in Nieuwegein. We zijn in de voorbereiding van een vestiging met een verkoop, proefrit en logistieke expertise in Haarlem / Kennemerland

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners voor de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen.

Naast eigen franchise vestigingen zoeken we dealers door heel Nederland voor onze diverse elektrische motoren en scooters. Heb je interesse om franchisenemer of wil je dealer worden van elektrische motoren en scooters  neem dan contact op met ons.

Volg ons op social media: Facebook, Instagram en LinkedIn.

Riders Vision
Vestiging & Showroom
Parkzoom 24
2922 CT Krimpen aan den IJssel
Telefoon nummer: 085-201003

Riders Vision – Verkoop & proefrit op afspraak
Bedrijfsverzamelgebouw Dynahouse
Perkinsbaan 11
3439 ND Nieuwegein
Telefoon nummer: 085-201003

Over ons - Riders Vision