OVER RIDERS VISION


Over ons

Het kernteam van Riders Vision bestaat uit een mooie mix van professionals, die elk hun eigen ondernemersachtergrond, ervaring en expertise hebben en elkaar perfect aanvullen. Ons doel is om de vele voordelen van elektrische motoren, motorscooters en scooters bij een breed publiek bekend te maken. Graag spreken we daarom niet alleen de traditionele motorrijder aan maar ook de jonge ‘urban’ generatie.

Contact

Over ons: vestigingen en ambities

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel met een showroom en hebben een verkoop- en proefritvestiging in Nieuwegein. Bovendien zijn we volop bezig met de voorbereiding voor de inrichting van een nieuwe vestiging in Haarlem / Kennemerland. Het ligt in de bedoeling om daar afdelingen voor verkoop, proefrit en logistieke expertise onder te brengen.

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners die geïnteresseerd zijn in de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen.

Naast eigen franchisevestigingen zoeken we dealers door heel Nederland voor onze diverse elektrische motoren en scooters. Heb je interesse in een franchisenemerschap of wil je dealer worden van elektrische motoren en scooters? Neem dan contact op met ons.

Volg ons op social media: Facebook, Instagram en LinkedIn.

Riders Vision
Vestiging & Showroom
Parkzoom 24
2922 CT Krimpen aan den IJssel
Telefoonnummer: 085-201003

Riders Vision – verkoop & proefrit op afspraak
Bedrijfsverzamelgebouw Dynahouse
Perkinsbaan 11
3439 ND Nieuwegein
Telefoonnummer: 085-201003

Over ons - Riders Vision