Nuuk is een exclusieve elektrische motorrijervaring voor iedereen.

Een nieuwe hoogwaardige elektrische motorscooter of scooter ontworpen en ontwikkeld voor iedereen. Een complete reeks elektrische bromfietsen en elektrische motorfietsen. Voornamelijk voor het stedelijk gebied of lokale wegen. Ideaal en stoer tegelijkertijd.

De Nuuk is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van particulieren en voor zakelijke gebruikers. De Nuuk Cargo is er specifiek om zakelijk een logistieke oplossing te bieden vanuit de milieu vriendelijke elektrische oplossing. De hele collectie is in uiterlijk gelijk waarbij de bromscooter uitstekend is afgesteld met 4 kw. De motorscooter ligt stevig en laag op de weg en is krachtige versie van 10.5 kw. Riders Vision is enorm trots om deze collectie elektrische scooters en motorscooters aan te bieden. Voor de zakelijke markt zijn er verschillende investeringsaftrek mogelijkheden. Boek een proefrit of bezoek onze showroom.

Nuuk is ontwikkelt voor het stedelijk gebied en voor het landelijke buitengebied.

Een reeks bromfietsen en elektrische motorfietsen waarmee u behendig door de stad kunt rijden (stedelijke lijn) of nieuwe paden kunt verkennen (trackerlijn). Deze voertuigen zijn ook ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel particulieren als professionals (vrachtlijn). De hele collectie beschikt over een Brushless DC-BOSCH elektrische motorisering in een versie van 4 KW en de krachtige versie van 10.5 KW.

Dankzij de perfecte balans en gewichtsverdeling in het centrale deel van de scooter (ESM, Electric enthousiast Synchrone Motor), is het gewicht van de scooter laag. De de comfortabele demping van zijn omgekeerde vork en met 17-inch wielen ligt deze scooter stevig en laag op de weg.. Het remsysteem, samen met de grip van de banden, beide van de beste merken, zorgen voor de perfecte controle, ongeacht het wegdek.

Er is ruimte voor 4 Lithium Ion accu’s. 50 Ah, 4,8 Kwh (Per accu) waardoor de het aantal kilometers op de accu’s kan worden vergroot. Door de mogelijkheid van 2 laders, snel. Met een topsnelheid van 115 km/uur is de Nuuk ideaal voor het stedelijke, randstedelijke en lokale verkeer.