De Nuukcollectie bestaat uit de Urban, de Tracker en de Cargo, die elk in twee versies verkrijgbaar zijn: 4 kW (45 km/u) en 8,0 kW (110 km/u). De eerste twee typen (Urban en Tracker) zijn bedoeld voor de particuliere gebruiker, terwijl de Cargo-versie met name geschikt is voor commerciële toepassingen. Bosch levert naast de krachtige aandrijfeenheid ook de batterijen. Een Nuuk biedt ruimte aan vier uitneembare Lithium Ion accu’s. Dankzij een perfecte balans en gewichtsverdeling in het centrale deel van de motorscooter (ESM: Electric enthousiast Synchrone Motor) is elke Nuuk licht in gewicht. De verschillende typen zijn leverbaar in vele kleuren.

Riders Vision is er trots op deze collectie elektrische scooters en motorscooters te kunnen aanbieden. Voor de zakelijke markt zijn er verschillende investeringsaftrekmogelijkheden. Boek een proefrit of bezoek onze showroom.

In 1934 begonnen twee jonge Spaanse ondernemers, Luis Riera Carré en Jaime Juanola Farres, hun ondernemersavontuur met de productie van fietsaccessoires. Door delen van hun achternamen samen te voegen (RIEra + JUanola) ontstond het bedrijf/merk RIEJU.

Tegenwoordig is Rieju een bekende (motor)scooter- en bromfietsfabrikant. De Nuuk (spreek uit: Noek) werd geboren met het doel om een nieuwe generatie hoogwaardige elektrische voertuigen te creëren. (Motor)scooters die aan de wensen van iedereen, die elektrisch rijden een warm hart toedraagt, tegemoet komen en bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn.

Bestemd voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Voor in en om stedelijke gebieden.

Sportief en stoer tegelijk.