Er gaat een wereld open...


Schoner, stiller en met minder CO2 uitstoot. Elektrisch rijden is goed voor het milieu met minder fijnstof. Gebruik je groene stroom, dan is dat natuurlijk nog beter.

Elektrisch rijden is er voor iedereen. Ben jij er al klaar voor? Of wil je eerst proberen? Bij Riders Vision kun je elektrisch rijden vanaf een step tot een volwaardige motorfiets met alles erop en eraan.


Voor ondernemers is het extra aantrekkelijk om elektrische motoren en scooters aan hun mobiliteitspakket toe te voegen. Het bepaald voor een groot deel de carbon footprint van je bedrijf. Bij steeds meer aanbestedingen wordt er gevraagd of je als bedrijf elektrisch vervoer inzet.


Riders Vision helpt haar klanten om de drempels weg te nemen voor elektrische mobiliteit. Dit doen wij door kwaliteitsproducten te combineren met gemak en ervaring.

BEWUST RIJDEN

Urban lifestyle


Vooral jongeren gaan anders om met mobiliteit. Zij staan open om vanuit andere beweegredenen direct te starten met elektrische mobiliteit, waarbij het milieu zeker een onderdeel is van de overwegingen. Het gebruiksgemak, ervaring en hun ‘Urban’ lifestyle combineert uitstekend met een beter klimaat en schoner land.