Last Mile Distributie

Last Mile Distributie

Zero emissie stadsdistributie en met dezelfde losse batterij technologie met telemetrie en 5G connectivity

De ONO is een Pedal Assisted (fiets-cargo) met een hoogwaardige opbouw en voorzien van meerdere sensoren die persoonsgebonden en klant onafhankelijk wordt ingeregeld. De indeling kan op maat voor pakketservice, koeltransport, warmte transport en is op maat in te richten. Scoobic heeft een scooterbasis en heeft ook maatwerkoplossingen door de verschillende bakken die droog, vers en bevroren goederen kunnen vervoeren.

ONO_stadslogistiek via Riders Vision
  • Mobility as a Service

  • Battery as a Service

  • Last Mile as a Service

  • Cargo as a Service

  • Connectivity as a Service

Zero emissie stadslogistiek

Voor de last mile stadsdistributie hebben wij diverse zero emissie oplossingen. De bevoorrading van steden gaat in de komende jaren zeer sterk veranderen mede door het klimaat akkoord en de Green Deal zero emissie stadslogistiek afspraken in 30 tot 40 grote steden van Nederland. Dit met het doel om de leefbaarheid in de steden te verbeteren door minder uitstoot, minder geluidsoverlast. Daarnaast minder voertuigbewegingen door het bundelen van goederenstromen, snellere bezorging en minder opstoppingen.

Last mile distributie

Wij hebben diverse mobiliteitsoplossingen voor stadslogistiek waaronder de oplossing van ONO Motion, een Duitse innovatie, waarbij de basis wordt gevormd door een laadconstructie die losgekoppeld kan worden en in een soort van trein kan functioneren. De Pedal Assisted (fiets-cargo) is uitgerust met een aantal sensoren en unieke losse batterij technologie. Deze kan worden gecombineerd met losse batterij laadstations. Deze vorm van last mile biedt vele oplossingen voor stadslogistiek en de logistiek binnen grote organisaties en distributiecentra. Riders Vision is importeur voor Nederland van deze unieke last mile distributie mogelijkheid.

Losse batterijen met telemetrie en 5G connectivity

De telemetrie oplossingen in de ONO en de individuele batterijen maken dat de gehele distributie kan worden getraceerd en dat vanuit een management dashboard overzicht is waar de logistieke containers en e-bikes zich bevinden, of de verwisselbare batterij vervangen mag worden of dat er een andere prangende vraag is voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van de logistieke transporten in en om de grotere steden, bedrijventerreinen en logistieke distributiecentra in Nederland.

ONO last mile distributie

Scoobic Light 2 last mile distributie

Scoobic logistiek

Vanuit Spanje hebben wij  met Scoobic een andere innovatieve zero emissie stadslogistiek oplossing. Scoobis heeft een basis van een e-scooter met geavanceerden ADAS-rijhulpsysteem. Tevens zijn de maatwerkoplossingen legio door de verschillende bakken die droog, vers en bevroren goederen kunnen vervoeren.

Scoobic wordt net zoals ONO en onze Kumpan Electric ondersteunt door de Europese unie vanuit InnoEnergy en werken met dezelfde accu fabrikanten en unieke losse batterij vervangingsoplossingen zodat mobiliteit een continu mogelijkheid heeft en stilstand tot het minimum wordt beperkt.

Scoobic Mini - Riders Vision

Het batterij wisselsysteem van Swobbee

Met het batterij wisselsysteem van Swobbee kunnen wij last mile stadslogistiek in hubs combineren met de elektrische Kumpan scooter. De batterijtechnologie en telemetrie met 5G connectivity is voor veel logistieke dienstverleners een mobiliteitsoplossing.

Swobbee-Batterij wisselstation station last mile-Akkus-Greenpack-Kumpan-

Uitbreiding vanuit totaal service pakket en regio’s

Riders Vision heeft met deze line-up een uitgebreid portfolio voor zero emissie stadslogistiek oplossingen op maat, naast de traditionele bezorg e-scooters voor kleinere transporten.

Wij bieden met een netwerk van partners oplossingen voor organisaties en participeren in meerdere samenwerkingen om een landelijke dekking te realiseren voor een compleet service pakket zodat klanten zich optimaal kunnen inzetten voor hun corebusiness.

Ono & Swobbee - verwisselbare batterij module 24-7 mobiliteit - Riders Vision
Batterij lades voor de Swobbee

Stadslogistieke regio’s en uitbreidingen

Wij zijn actief in de bekende Amsterdamse Metropool regio, Metropool regio Rotterdam, Den Haag en Drechtsteden, Utrecht en zijn in uitbreiding naar Eindhoven en het oosten in van het land zoals Nijmegen, Heerenveen, Zwolle, Groningen en Assen en Limburg.

Het klimaat akkoord en de daaruit voortvloeiende Urgenda richtlijnen wordt door ons omarmd en zal zorgen voor een verdere interesse voor zero emissie stadslogistieke hubs die breed ingezet kunnen worden voor het bedrijfsleven.

swobbee_trafficlights_montage
NorthVolt batterijen

NorthVolt batterijen

Met de ion lithium batterijen van NorthVolt, de grootste batterijen fabrikant in Europa realiseren wij hoogwaardige software batterijen met telemetrie voor een volledige connectivity om aan te sluiten op logistieke planning dashboards. De telemetrie met 5G betekent eveneens dat op afstand software updates plaats kunnen vinden voor deze losse batterijen. Door het gebruik van batterij wisselstations realiseren wij een full service zero stad distributie mobiliteit met een continuïteit tot 24/7.

Northvolt_Cells
NUUK Electric Cargo Product

Meer last mile cargo e-scooters

Wij bieden verschillende andere last mile e-cargo scooters aan die er in de markt verkrijgbaar zijn. De Nuuk cargo scooter is geproduceerd in Spanje met losse batterij technologie met een Bosch elektrische motor. De Nuuk elektrische scooter is een robuust met een zelfde frame en opbouw als de elektrische Nuuk motor.

De Kumpan Delivery heeft een stevige wegligging en wordt door het overige verkeer goed gezien. De losse batterij technologie met uniek afgestemde werking op één of meerder e-scooters geeft het zowel de bezorger een goed rijgevoel en de eigenaar weet dat de scooter en batterij altijd te traceren zijn vanuit de fabriek. Stelen heeft daardoor geen enkele zin.