Eenvoudig laden via het stopcontact

Het opladen van elektrische motorfietsen, scooters en bromfietsen is eenvoudig. Met de kabel kun je bij elk stopcontact thuis, op het werk of tijdens de lunch laden. Wanneer je standaard elke avond laad kun je in de ochtend vroeg direct weg. Je hebt dan altijd een volle accu. Wanneer je groene stroom gebruikt is het laden zelfs nog milieuvriendelijker.

Lees meer over elektrisch rijden

DUURZAAM RIJDEN


Duurzaam rijden is een way of life. In de stad of wanneer je meer tijd hebt om te toeren dan creëer je voor jezelf meer bereik. Vanuit Riders Vision merken we dat motorrijden en duurzaamheid daarom ook steeds vaker hand in hand gaan. Voor de meeste woon-werk kilometers zijn onze verschillende modellen zeer geschikt. Met een extra accupakket verleng je het bereik van de motor. Met een snel-lader weet je zeker dat je altijd rap kan laden om verder te rijden.

EENVOUDIG SNEL LADEN


Naast het gebruikelijke stopcontact om te laden zijn er snel-laders beschikbaar. Ook zijn er mogelijkheden om vanuit de laadmodus 2-type laadstations op te laden. Nederland heeft de beste dekking van laadstations voor elektrisch rijden. Bij veel kantoren, hotels en restaurants kun je altijd laden wanneer het laadstation reeds in gebruik is. Je kunt altijd weer terugschakelen naar de standaard stekker voor jouw motor.

Sommige elektrische motoren en scooters hebben meerdere accu’s. Je kunt dan de extra accu’s direct gebruiken of wisselen zodat je altijd meer kilometers kunt rijden voordat de accu leeg is. Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op. Voor elke klant kunnen we daarmee passend vervoer aanbieden.

Volg ons zakelijke social media kanaal de laatste details en updates over elektrisch rijden met motoren en scooters.