Kumpan Electric Business Edition

Voor de zakelijke markt heeft Riders Vision e-Mobility een Kumpan Electric Business Edition. De zakelijke Kumpan Iconic elektrische scooter is compleet uitgerust met:

  • 2 accu’s
  • Tucano beenkleed
  • Tucano handcovers
  • Jabra draadloos headset
  • Windscherm
  • Slot

Maak gebruik van de investeringsaftrek en milieu-investeringsaftrek. Kom langs voor een proefrit of bestel hem online. Profiteer nu van de zakelijke investeringsaftrekmogelijkheden.

Het topmodel van  Kumpan Electric is de Kumpan 54 serie. Voor Nederland speciaal in een businessmodel uitvoering. De van oorsprong Duitse fabrikant heeft jaren ervaring in het bouwen van elektrische scooters.

De range van deze scooter is 60 km per accu. Deze Kumpan is daarom prima geschikt voor in en rond de stad. In de scooter kunnen maximaal drie uitneembare accu’s, die verbonden zijn met GPS. Het innovatieve 7-inch touchscreen geeft je een perfect overzicht van snelheid, verbruik en bereik. En met de sleutelloze start- en push-to-open technologie rijd je slim. Je sleutel blijft namelijk in je zak. Het plezier van Kumpan begint met een druk op de knop.

Kumpan Electric Business Edition

In veel organisatie is het steeds belangrijker om passende mobiliteitsoplossingen aan te bieden voor haar personeel. Naast de reiskosten vergoeding, openbaar vervoer, fiets en auto van de zaak spelen er tegenwoordig meer aspecten mee in de overweging van een woon-werk verkeer. Het vastlopen van de snelwegen en B-wegen, de mobiliteitskosten per medewerker, vaker thuiswerken en individueel vervoer zijn overwegingen die relevant zijn in de keus van mobiliteit.

Elektrische motoren en elektrische scooters worden nog onvoldoende meegenomen in het aanbod voor het personeel. Door passend vervoer op de vervoer zijn de mogelijkheden legio. Van elektrische snotfietsen en bromfietsen tot elektrische motoren van 70 km/ uur tot 130 km/ uur. Wij bieden voor al deze vormen van elektrische tweewielers goede opties.

Milieu aspecten en de ecologische voetprint en het klimaatakkoord zijn dringende redenen voor organisaties om zich aan te passen. Duurzaamheid van het kantoor, woon-werk verkeer en voor veel overheidsorganisaties is elektrisch vervoer, zero emissie, een noodzaak om werkzaamheden uit te kunnen en mogen besteden. Van logistieke vervoerders tot de voertuigen van toeleveranciers. Wij geven graag een toelichting over de mogelijkheden en specifieke oplossingen voor elektrische tweewielers.

Kumpan Electric heeft speciale software voor back-end en front-end om de elektrische scooters en motorscooters binnen het wagenpark op te nemen.