Elektrische scooters

Kumpan Electric: een vooruitstrevende Duitse elektrische (motor)scooterfabrikant

De e-scooters van het jonge Duitse merk Kumpan Electric staan voor: duurzaam, innovatief, stijlvol – en 100% rijplezier!

Kumpan Electric is een prachtig innovatief merk van Duitse origine. Voor het bedrijf achter alle Kumpans is Riders Vision de officiële Nederlandse importeur en verkooppartner.

Wij bieden als onderneming, gespecialiseerd in elektrische motoren, motorscooters en scooters, een breed pakket aan mobiliteitsopties. Zoals bijvoorbeeld mkb deelscooter projecten en fleetpartner arrangementen. Met uiteraard daarnaast verkoop, verhuur en lease van elektrisch aangedreven voertuigen voor het woon-werkverkeer.

Kumpan Electric staat voor hoogwaardige elektrische motorscooters, scooters en steps. Het Duitse bedrijf ontwerpt en produceert alle voertuigen zelf. De modellen van onze oosterburen bewijzen stuk voor stuk dat verantwoorde en milieubewuste mobiliteit perfect kan samengaan met optimaal rijplezier. Elke Kumpan is dan ook schoon, stil en uiterst praktisch.

Alle modellen van de Kumpan 54-serie zijn aan de voor- en achterkant uitgerust met innovatieve software voor elektrische deelscooters. Dit ten behoeve van een brede doelgroep: fleetowners, bedrijfsleven en (semi)overheid.

Kumpan 54 Iconic

Door GPS in de e-scooter en GPS in de individuele batterijen die uniek aan elkaar of in kleine projectgroep worden gekoppeld zijn de Kumpan elektrische scooters zeer goed traceerbaar. Op afstand te lokaliseren en indien nodig te blokkeren bij oneigenlijk gebruik en diefstal.

KUMPAN 54I:NSPIRE

Met de Kumpan 54i:nspire heeft Kumpan Electric een goed instapmodel. De bediening gaat via de app en het 7 inch touchscreen. De Inspire wordt met 1 batterij geleverd en kan worden aangevuld met nog 2 losse batterijen. De 3 kW motor, het keyless systeem en de halogeen koplamp maken het instapmodel compleet.

KUMPAN 54I:CONIC

De Kumpan 54i:conic is een hoogwaardige e-scooter met een 4 kW motor en wordt standaard geleverd met 1 batterij. Deze Kumpan Iconic versie is uitgebreid met een HiPower LED koplamp, een extra oplader aan de voorkant en een aluminium tashaakje. Met 1 of 2 extra batterijen kan de Kumpan 54i:conic tot maximaal 180 km rijden. De batterijen zijn in serie geschakeld, waardoor de technische functionaliteit van de batterij optimaal wordt benut.

KUMPAN 54I:CONIC MET 2 BATTERIJEN

Voor extra kilometers is de Kumpan 54i:conic met 2 batterijen leverbaar. De extra accessoires geven de Iconic scooter qua stijl en functionaliteit extra allure. Verkrijgbaar zijn bijvoorbeeld een bagagerek, elektrische topkoffer, extra lader, windscherm, zijstandaard, Jet Helm, bagageband en zittinghoes.

KUMPAN 54I:MPULSE 70 KM/UUR

Kumpan Model 54i:mpulse is de lichte 70 km/uur elektrische motorscooter van dit fantastische merk en is volledig aangepast. De milieuvriendelijke aandrijftechnologie staat garant voor een snelle acceleratie. Ook in het geval er een achterpassagier meerijdt. De Kumpan Impulse wordt geleverd met 2 uitneembare lithium accu’s. Dit is de ideale licht motorscooter voor mensen die net wat meer power willen dan een elektrische bromscooter.

KUMPAN 54I:GNITE 100 KM/UUR

Het paradepaardje onder de Kumpans is de 54i:gnite. Deze sportieve motorscooter is ideaal voor mensen die dagelijks de snelweg op moeten en de spits willen vermijden. De Kumpan Ignite is de perfecte combinatie van sportieve elegantie, uitstekende techniek en een mooi design. De opvallend stijlvolle en eigentijds vormgegeven sportbanden zorgen voor een goede wegligging in de bochten. De krachtige 7 kW wielnaafmotor zorgt voor snelle acceleratie.

POWER PACK 2.0

Het hart van de Kumpan serie is de Power Pack 2.0. Deze batterij kan eenvoudig in het daarvoor bestemde batterijvak geplaatst worden. De batterij, door Kumpan zelf ontwikkeld in, kan rechtstreeks op de elektrische (motor)scooter worden aangesloten. Wij adviseren 3 losse batterijen, die in serie een garantie vormen voor optimaal gebruiksgemak en bereik.

Fleet-mobility Kumpan

Kumpan Electric voor wagenpark beheerders

De Kumpan is uitstekend in te zetten voor wagenpark beheerder en fleetowners. De losse batterijen kunnen exclusief in serie worden ingezet en zijn daardoor niet werkzaam in andere Kumpan’s op de weg. Naast traceerbaarheid kunnen zij bij diefstal worden gelokaliseerd en op afstand worden uitgezet. Diefstal van Kumpan en van de batterijen loont niet.

Swobbee-en-Kumpan-54

De batterijwisselstations van Swobbee

De losse batterijen zijn eenvoudig te verwisselen met het batterij wisselsysteem van Swobbee. In 30 seconden een volle batterij zorgt dat de Kumpan altijd opgeladen is. Voor de zakelijke markt, overheid, mobiliteithubs en zero emissie last mile stadslogistiek een uitgelezen kans om mobiliteit op basis van gebruik in plaats van bezit te realiseren.