Kumpan Electric is een prachtig innovatief merk van Duitse origine, waarvan in Nederland Riders Vision de officiële dealer en servicepartner is. Kumpan Electric staat voor hoogwaardige elektrische motorscooters, scooters en steps. Het bedrijf achter het merk ontwerpt en produceert alle voertuigen zelf. De modellen van onze oosterburen bewijzen stuk voor stuk dat verantwoorde en milieubewuste mobiliteit perfect kan samengaan met optimaal rijplezier. Elke Kumpan is dan ook schoon, stil en uiterst praktisch.

Kumpan Electric Business edition - Kumpan 1954 Ri

Kumpan Electric 1954 Ri

Model 1954 Ri (Ri verwijst naar Retro intelligence) is alweer de tweede elektrische scootergeneratie van dit fantastische merk en is volledig nieuw ontworpen. De milieuvriendelijke aandrijftechnologie staat garant voor een snelle acceleratie, ook in het geval er een achterpassagier meerijdt. De scooter kan worden geleverd met 3 uitneembare Lithium accu’s, die corresponderen met een bereik tot 186 km. De ledverlichting voor en achter is ideaal voor stadsverkeer. Met een 7 inch touchscreen dasboard display en een keyless systeem is de Kumpan Electric 1954 Ri uiterst modern en toegankelijk.

Kumpan Electric 1950

Deze elektrische step heeft een reikwijdte tussen de 30 en 40 kilometer, wat ruim voldoende is voor de stad. De Kumpan Electric 1950 is licht en kan zowel binnen als buiten opgeladen worden. Door de compacte uitvoering van de accu is deze snel vol. De step neemt weinig ruimte in beslag, waardoor zowel op het werk als in een appartement stallen heel eenvoudig is. Natuurlijk heeft de 1950 rondom verlichting, een spiegel en zelfs een remlicht. De topsnelheid bedraagt 25 km/u en is daarmee een uitstekend en voordelig alternatief voor de elektrische fiets. De lederen accenten geven de step een zeer chique uitstraling. Dit maakt de Kumpan Electric 1950 eveneens geschikt voor zakelijk gebruik in de stad.

Kumpan Electric 1954 Ri S

Het paradepaardje onder de Kumpans is de 1954 Ri Sport. Dit compromisloze en sportieve model heeft een actieradius van 120 km en haalt maximaal 100 km/u. Ideaal voor mensen die de motorscooter dagelijks gebruiken en de snelwegen in de spits willen vermijden. Een perfecte combinatie van sportieve elegantie, uitstekende techniek en een mooi design. De opvallend stijlvolle en eigentijds vormgegeven sportbanden zorgen voor een goede wegligging in de bochten. Het 2-kanaals antiblokkeersysteem zorgt voor dynamische rijstabiliteit bij elke snelheid en op elk oppervlak. De innovatieve achterwiel lift-off beschermingstechnologie houdt de bestuurder veilig op de weg, zelfs in meer ongewone rijsituaties. Extra veiligheid wordt bij elke snelheid geboden door de standaard ABS-uitrusting. De krachtige 7 kW wielnaafmotor zorgt voor snelle acceleratie.

De Powerhouse 2.0

Het hart van de 1954 Ri S is de Powerhouse 2.0. De 1954 Ri S wordt standaard geleverd met 2 powerpacks waarmee tot 80 km kan worden gereden. Geen ingewikkelde bedrading en installatie: de power pack 2.0 kan eenvoudig in het daarvoor bestemde batterijvak geplaatst worden. De batterij kan rechtstreeks op de Ri S worden aangesloten. Wie wil doorrijden kan met een derde power pack het bereik vergroten tot 120 km.

Riders Vision Kumpan 1954 Ri S