Kumpan Electric is een prachtig innovatief merk van Duitse origine. Riders Vision is de Nederlandse officiële dealer en service partner voor de elektrische step, scooter en motorscooter. De unieke rijervaring vanuit innovatie met elektrisch aangedreven technologie. Dit gecombineerd met een individueel design met hoge kwaliteitsafwerking. Wij bewijzen dat verantwoorde flexibele mobiliteit perfect past in combinatie met rijplezier.

Gezamenlijk streven wij ernaar om meer elektrische scooters op de Nederlandse wegen te krijgen dan scooters op benzine. Waarbij wij natuurlijk niets af willen doen aan de kwaliteit en rijervaring. Wij zijn er voor de landelijke en stedelijke mobiliteit van de toekomst. In het stadsverkeer is de Kumpan Electric schoon, stil en uiterst praktisch. Natuurlijk zonder de uitlaatgassen en het lawaai.

Kumpan Electric 1954 Ri

Model 1954 Ri is alweer een tweede generatie elektrische scooter van dit prachtige Duitse merk. De hoge kwaliteit afwerking. De Ri staat voor Retro Intelligence en is volledig nieuw ontworpen. Met een snelle acceleratie met zeer krachtige elektrische motor waardoor de performance ook met een achter passagier volwaardig blijft. De scooter kan worden geleverd met 3 uitneembare Lithium accu’s voor een bereik tot 186km. Met Led verlichting voor en achter ideaal voor stadsverkeer. Met een 7 inch touchscreen dasboard display en een keyless systeem is de Kumpan Electric 1954 Ri uiterst modern en toegankelijk.

Kumpan Electric 1950

De elektrische step heeft een reikwijdte tussen de 30 en 40 kilometer wat ruim voldoende is voor de stad. Compact en licht en zowel buiten als binnen op te laden. Het neemt veel minder ruimte in beslag waardoor deze zowel op het werk als in een appartement eenvoudig is te stallen. Met een relatief compact accu is deze snel vol. Natuurlijk heeft de elektrische step rondom verlichting, spiegel en zelfs een remlicht. Top snelheid is 25 km/u en daarmee een uitstekend en voordelig alternatief voor de elektrische fiets. De erg chique uitstraling met lederen accenten is hij eveneens geschikt voor zakelijk gebruik in de stad.

Kumpan Electric 1954 Ri S

Met het model 1954 Ri S heeft Kumpan geen enkel compromis willen maken. De sportieve versie heeft een reikwijdte van 120 km en tot 100 km/u ideaal voor mensen die de motorscooter dagelijks gebruiken en de snelwegen in de spits willen vermijden. Wij combineren sportieve elegantie en uitstekende techniek met een mooi design. De sportieve banden zorgen voor goede wegligging in de bochten. Er is voor extra veiligheid voorzien door de standaard ABS. De krachtige 7 kW wielnaafmotor zorgt voor snelle acceleratie. De 2 kanaals  anti-blokkeer systeem zorgt voor dynamische rijstabiliteit bij elke snelheid en op elk oppervalk. Standaard wordt de 1954 Ri S geleverd met 2 powerpacks waarmee tot 80km kan worden gereden. Een derde powerpack zorgt voor een reikwijdte van 120km

Riders Vision Kumpan 1954 Ri S