Kumpan 1954 Ri

Word tussen 11 en 19 oktober lid van de Kumpan familie en ontvang een Kumpan Days-pakket ter waarde van €400,- bij de aankoop van een Kumpan 1954 Ri!

Kom langs voor een proefrit en ervaar elektrisch rijden in stijl.

Lees meer

Ervaar de Kumpan zelf!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Heb je een rijbewijs?

Type rijbewijs

Rijbewijs AHet rijbewijs voor motoren

  • Theorie- en praktijkexamen vereist
  • A1 maximaal vermogen van 11kW, minimum leeftijd 18
  • A2 maximaal vermogen van 35 kW, minimum leeftijd 20
  • A onbeperkt vermogen. Theorie en praktijkexamens vanaf 21 jaar. Heb je een A2-rijbewijs dan hoef je niet opnieuw theorie-examen en AVB te doen. Tot het 24ste jaar gelden er restricties voor de motoren waarop je mag rijden. Ben je jonger dan 24? Dan krijg je rijbewijs A met code 80. Je mag dan alleen op lichtere motoren (categorie A1 en A2) en op driewielige motoren rijden.
Rijbewijs AMHet rijbewijs voor brom- en snorfietsen, scooters en brommobielen.

  • Theorie- en praktijkexamen vereist
  • De minimum leeftijd is 16 jaar
  • Ben je al in het bezit van een auto of motorrijbewijs, dan krijg je de categorie AM er automatisch bij

Model

Bericht

Kumpan Electric

De Kumpan 1954 Ri is het topmodel van Kumpan Electric. Deze scooter van Duitse oorsprong is een product van jaren ervaring in het bouwen van elektrische scooters. Met een range van 62km per accu is dit model prima geschikt voor in en rond de stad. Door de sterke motor komt de scooter zo op gang, ook met een passagier.

De scooter heeft uitneembare accu’s die door middel van GPS verbonden zijn. De sleutel is draadloos, en zelfs uw telefoon kan als sleutel gebruikt worden. Verder heeft de scooter een 7 inch touchscreen die ook informatie van uw telefoon kan weergeven. De scooter is leverbaar in vele kleurstellingen, maar die kleuren zijn voor deze actie beperkt.