Riders Vision komt naar Heemstede HD 23 april

Riders Vision e-Mobility komt naar Heemstede

Op een online artikel van het Haarlems Dagblad met het artikel “Kustwegen zondag opnieuw afgesloten: motorrijders willen ander geluid laten horen” hebben wij inhoudelijk gereageerd. Hoe leuk is het dan om de donderdag daarop zowel het artikel als onze reactie terug te zien in een pagina groot artikel in het Haarlems Dagblad.

Riders Vision komt naar Heemstede

Dat motorrijders een ander geluid willen laten horen klinkt ons als muziek in de oren. Elektrische motoren geven weinig geluid, zijn milieu vriendelijk en verminderen de filedruk. Ook nu in deze veranderende wereld zijn elektrische motoren en scooters een aanvulling in mobiliteitsoplossingen. Minder reizen voor woon-werk verkeer en vrijetijdsbesteding in een omgeving waar we meer afstand van elkaar houden geeft minder druk op het openbaar vervoer.

Riders Vision komt naar Heemstede in het Haarlems Dagblad van 23 april jl.

Riders Vision komt naar Heemstede HD

Publicatie in het Haarlems Dagblad 23 april 2020De vestiging van Riders Vision e-Mobility komt binnen de economische regio Amsterdam. De Amsterdamse Metropool inclusief Almere, Kennemerland en Haarlemmermeer is een grote economische regio waar wij graag gevestigd zijn. Green Deal Metropool mobiliteit werkt aan milieuvriendelijke oplossingen om versneld de binnensteden te elektrificeren. Hier willen wij graag aan meewerken. Meer informatie? Neem dan contact op.

Bijgaand het krantenartikel van het Haarlems Dagblad zoals deze volledig geplaatst is.

Haarlemsdagblad 30 april

Publicatie van de MAG in het Haarlems Dagblad 23 april 2020

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *