Garelli Ciclone - Riders Vision e-Mobility header

Elektrische scooters

DE GARELLI CICLONE IN ACHT UNIEKE TYPES

De Ciclone beschikt over een ongeëvenaarde wendbaarheid en staat zowel in als buiten de stad garant voor soepel en comfortabel rijgedrag. De unieke rijervaring van deze elektrische scooter wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van een aantal slimme oplossingen op het gebied van techniek en vormgeving. Je kunt uiteraard de ware aard van deze superlichte elektrische retro-Garelli pas echt goed ontdekken door ‘m in de praktijk te testen. Daarbij kun je kiezen uit vijf versies: Scout, Dark, Metal, Passion en Sport. De verschillen tussen deze vijf liggen voornamelijk op het vlak van design, componenten en prijs.

Hij is ontworpen om de sensatie van het rijden op een echte motor over te brengen. Voor het frame, met single-beam technologie, is er gekozen voor licht en resistent aluminium, waardoor optimale stevigheid en stabiliteit onder alle omstandigheden kunnen worden gewaarborgd. Dankzij de enkele balkvork met een centrale schokdemper en de omgekeerde vork uit de motorfietswereld, kun je gemakkelijk, comfortabel en volledig veilig over ruwe grond, gaten, bulten en kasseien rijden.

DE ELEKTRISCHE GARELLI  IS DE MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR STADSMOBILITEIT

De Ciclone beweegt soepel, heeft respect voor het milieu en is fluisterstil. Hij is volledig elektrisch, veroorzaakt geen CO2-uitstoot en is daarom het ideale voertuig om milieuvriendelijk en in stijl mee rond te rijden. Op dit moment is de Garelli  leverbaar in een 25 km/ uur, 45 km/uur en wij hebben 3 modellen in 70 km/uur beschikbaar.

De Garelli Ciclone heeft alle componenten om het rijden op een echte motor over te brengen. Klein en behendig beweegt hij door het stadsverkeer. Voor het frame is gekozen voor een licht resistent aluminium, wat zorgt voor optimale stevigheid en stabiliteit. Dankzij de enkelvoudige vork met centrale schokdemper en de omgekeerde vork uit de motorwereld kunnen ruwe grond, gaten, bulten en straatklinkers gemakkelijk en comfortabel in alle veiligheid worden aangepakt.

De Ciclone beweegt in totale stilte met respect voor het milieu en zonder vervuiling. Het is een volledige elektrisch en emissievrij. Een praktische keuze voor het Randstedelijk gebied met zijn speciale milieuzones. Zeker 30 gemeentes in Nederland willen de binnensteden 100% emissieloos krijgen door elektrische mobiliteit.

Garelli visual 3

Riders Vision heeft met Garelli een mooie range aan snorscooters, bromscooters en zelf motorscooter die aan deze nieuwe richtlijnen voldoen. Wij zijn een oplossing voor organisaties die participeren in de Green Deal Zero Emissie en in de Urgenda richtlijnen vanuit het klimaat akkoord.

Het enorme gemak van elektrische mobiliteit is met deze prijsstelling voor veel Nederlanders een goed alternatief voor stadsvervoer. Veilig, individueel rijden zonder vervulling en hoge parkeerkosten.

Plezier is gegarandeerd dankzij een unieke rijbenadering en een onmiskenbare stijl. In stadsverkeer en op landwegen beweegt Ciclone met gemak en wendbaarheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van technische en stijl oplossingen die Ciclone de eerste licht elektrische retro stadsmotorfiets maken. Maar je kunt de ware essentie van Ciclone alleen begrijpen door het te testen.

Garelli visual 2
Garelli Ciclone - Riders Vision