De Evoke Urban Classic

Een Naked Bike, zo wordt de Evoke Urban Classic genoemd. Strak in design en soepel rijdend. Dat is exact wat er wordt verwacht van deze super nieuwe elektrische motor. De 19KW motor zorgt voor een maximale koppel van 116.6 Nm. De motor past zich uitstekend aan de individuele rijstijl van de bestuurder aan. Door de geïntegreerde snellader duurt het slechts drie uur om tot 80% op te laden. Met een volledige accu kun je minimaal 120 km afleggen. Zowel het laden via L2 laadstations wordt ondersteund maar ook laden via een normaal stopcontact is mogelijk. Zo kunnen Evoke rijders op een makkelijke manier laden, ook als er geen laadpaal in de buurt is.

Bij de Evoke wordt de energie teruggewonnen tijdens het afremmen waardoor de accu wordt geladen tijdens het rijden. Het verhoogd het rendement en actieradius waarbij het de veiligheid van remmen vereenvoudigd. Regenereren draagt bij aan een soepel en schokloze remweg. Het moderne LCD bedieningspaneel heeft een multi-touchscherm waardoor digitale connectie met hoge resolutie zorgt voor een stijlvolle moderne uitstraling. De klassieke ronde retro-stijl geeft de Led koplamp zijn uitstraling. De Led technologie is verwerkt in de lampen waardoor de helderheid wordt versterkt en de rijder maximale zichtbaarheid op de weg heeft.

Twee uitgesproken kleuren van de Evoke

Op dit moment is de Evoke Urban Classic leverbaar in 2 kleuren; Blue en Black. Tot slot zijn de klassiek, ruitmotief gestikte leren zadels handgemaakt van Tibetaans leer. De comfortabele rit vanuit de pluche opvulling geeft je extra zelfverzekerdheid tijdens het rijden. Het schuimrubber heeft een hoge dichtheid en is zowel antibacterieel als antimicrobieel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken door regen, koffie of andere gemorste zaken.

Tijdens de MotorNL Landelijke Motorscooter Testdag in Hilversum werd er voor het eerst test gereden door het publiek op grotere schaal op de elektrische motor Evoke. Een Naked Bike voor een serieus instap model in het vertrouwde segment. Lees en kijk het verslag van deze dag.