De Evoke Urban Classic en Urban S

Een Naked Bike, zo worden de Evoke Urban Classic en Urban S genoemd. Strak in design en soepel rijdend. Exact wat er wordt verwacht van deze supernieuwe elektrische motoren, die met een piek van 19KW een maximaal koppel van 116.6 Nm in huis hebben. Een Evoke past zich uitstekend aan de individuele rijstijl van de bestuurder aan. Door de geïntegreerde snellader duurt het slechts drie uur om tot 80% op te laden. Met een volledige accu kun je tussen 120 km en 150 km afleggen. Niet alleen het laden via L2 laadstations wordt ondersteund, maar ook laden via een normaal stopcontact is mogelijk. Zo kunnen Evoke-rijders op een makkelijke manier laden, ook als er geen laadpaal in de buurt is.

Bij een Evoke wordt de energie teruggewonnen tijdens het afremmen, waardoor de accu wordt geladen tijdens het rijden. Het verhoogt het rendement en de actieradius, waarbij het de veiligheid van remmen vereenvoudigt. Dit zogenoemde regenereren draagt bij aan het soepel en schokloos afleggen van de remweg. Bij de ontwikkeling van de lampen is gebruik gemaakt van de laatste LED technologie, waarmee op compromisloze wijze de helderheid versterkt wordt en de rijder maximale zichtbaarheid op de weg heeft. Beide modellen hebben een nieuwe superheldere LED koplamp. Die van de Classic heeft een klassieke ronde retro-stijl, wat de motor een tijdloze uitstraling geeft. De koplamp van de Urban S daarentegen is qua vormgeving strak en modern.

Drie uitgesproken kleuren van de Evoke

Op dit moment is de Evoke Urban Classic leverbaar in twee kleuren: Blue en Black. De Evoke Urban S is in rood leverbaar. De handgestikte, op een klassiek ruitmotief gebaseerde zadels zijn van Tibetaans leer en vormen een waarborg voor een comfortabele rit. Het schuimrubber heeft een hoge dichtheid en is zowel antibacterieel als antimicrobieel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken veroorzaakt door regen, koffie of andere gemorste zaken.

Tijdens de Landelijke Motorscooter Testdag in Hilversum, georganiseerd door MotorNL, werd er voor het eerst op grote schaal door het publiek testgereden op de elektrische motor Evoke. Een Naked Bike, een serieus elektrisch aangedreven instapmodel in een vertrouwd segment. Lees en bekijk het verslag van deze dag.

Importeur van Evoke

Evoke ontwerpt en produceert slimme state-of-the-art motorfietsen, waar ook onervaren rijders  direct mee uit de voeten kunnen. Training is niet nodig. Het hoofdkantoor van Evoke is in Hongkong gevestigd, terwijl de afdeling R&D zich in Beijing bevindt.

Riders Vision is Benelux importeur van Evoke. Binnen deze economische unie zijn wij op zoek naar nieuwe dealers die Evoke motorcycles willen verkopen.