Riders Vision - Evoke Electric Motorcycles Urban Classic

Elektrische motoren

Evoke Electric - Riders Vision logo

Evoke Electric Motorcycles

Slimme state-of-the-art elektrische motorfietsen geproduceerd door Evoke Electric Motorcycles, waar ook onervaren rijders direct mee uit de voeten kunnen.

DE EVOKE URBAN CLASSIC EN URBAN S

Een Naked Bike, zo worden de Evoke Urban Classic en Urban S genoemd. Strak in design en soepel rijdend. Exact wat er wordt verwacht van deze super nieuwe elektrische motoren, die met een piek van 19 kW een maximaal koppel van 116.6 Nm in huis hebben. Een Evoke Motorcycle past zich uitstekend aan de individuele rijstijl van de bestuurder aan. Door de geïntegreerde snellader duurt het slechts drie uur om tot 80% op te laden. Met een volledige accu kun je tussen 120 km en 150 km afleggen. Niet alleen het laden via L2 laadstations wordt ondersteund, maar ook laden via een normaal stopcontact is mogelijk. Zo kunnen Evoke Motorcycle rijders op een makkelijke manier laden, ook als er geen laadpaal in de buurt is.

Dealers Evoke Motorcycles

Bij een Evoke Electric Motorcycle wordt de energie teruggewonnen tijdens het afremmen, waardoor de accu wordt geladen tijdens het rijden. Het verhoogt het rendement en de actieradius, waarbij het de veiligheid van remmen vereenvoudigt. Dit zogenoemde regenereren draagt bij aan het soepel en schokloos afleggen van de remweg. Bij de ontwikkeling van de lampen is gebruik gemaakt van de laatste LED technologie, waarmee op compromisloze wijze de helderheid versterkt wordt en de rijder maximale zichtbaarheid op de weg heeft. Beide modellen hebben een nieuwe super heldere LED koplamp. Die van de Classic heeft een klassieke ronde retro-stijl, wat de motor een tijdloze uitstraling geeft. De koplamp van de Urban S daarentegen is qua vormgeving strak en modern.

Bekijk de video waarin de verschillen goed worden beschreven van het jaarmodel 2018, 2019 en 2020.

Evoke Electric Motorcycles details

Evoke Electric Motorcycles heeft een splinternieuwe elektrische cruiser ontwikkeld waarvan je nooit wist dat hij bestond. De 6061 is een uitzonderlijke krachtpatser. Met een volledige nieuwe 120 kW PMSM-motor met een verbazend wekkende snelheid. U kunt tot 470 km per rit rijden in de stad en 265 km voor snelwegen en lange open wegen. Je kunt een 6061 met Evoke’s eigen vloeistof gekoelde batterijpakket en batterijbeheersysteem in minder dan 15 minuten opladen bij een DC-snellaadstation.

Evoke Electric Motorcycles - Evoke 6061 Motor