Riders Vision - Evoke Electric Motorcycles Urban Classic

Elektrische motoren

Evoke Electric - Riders Vision logo

Evoke Electric Motorcycles

State-of-the-art elektrische motorfietsen geproduceerd door Evoke Electric Motorcycles, waarmee ook beginnende rijders direct de weg op kunnen.

De Evoke Urban Classic en Urban S

Een ‘Naked Bike’, zo worden de motoren van het merk Evoke Motorcycles uit HongKong genoemd. Een strak design en soepel rijdend; exact wat je mag verwachten van deze ultramoderne, elektrische machine.

De motoren van Evoke zijn voorzien van state-of-the art techniek, die het nieuwe motorrijden duurzaam, veilig en comfortabel maakt.

Binnen 3 uur is de batterij zo goed als opgeladen, waarna je tussen de 120 km en 150 km kunt afleggen. Opladen kan via L2 laadstations of het stopcontact. De batterij laadt bovendien vanzelf op bij het remmen, waardoor de actieradius nog eens wordt vergroot.
De motoren van Evoke zijn gemakkelijk te besturen, vragen weinig onderhoud en zijn voordeliger in gebruik dan benzinemotoren. Iedere motor past zich eenvoudig aan de bestuurder aan, wat rijden op een Evoke nog persoonlijker en aangenamer maakt.

Dealers Evoke Motorcycles

Bij een Evoke Electric Motorcycle wordt de energie teruggewonnen bij het afremmen, waardoor de accu oplaadt tijdens het rijden. Het verhoogt het rendement, de actieradius en de veiligheid. Dit zogenoemde regenereren draagt bij aan het soepel en schokloos afleggen van de remweg.

Bij de ontwikkeling van de lampen is gebruik gemaakt van de laatste led-technologie, waarmee op compromisloze wijze de helderheid versterkt wordt en de rijder maximale zichtbaarheid op de weg heeft. De koplamp van de Evoke Classic heeft een klassieke ronde retro-stijl, wat de motor een tijdloze uitstraling geeft. Het voorlicht van de Urban S daarentegen is qua vormgeving strak en modern.

Bekijk de video waarin de verschillen goed worden beschreven.

Evoke Electric Motorcycles details

Evoke Electric Motorcycles heeft een splinternieuwe elektrische cruiser ontwikkeld waarvan je nooit wist dat hij bestond. De 6061 is een uitzonderlijke krachtpatser. Met een volledige nieuwe 120 kW PMSM-motor met een verbazend wekkende snelheid. U kunt tot 470 km per rit rijden in de stad en 265 km voor snelwegen en lange open wegen. Je kunt een 6061 met Evoke’s eigen vloeistof gekoelde batterijpakket en batterijbeheersysteem in minder dan 15 minuten opladen bij een DC-snellaadstation.

Evoke Electric Motorcycles - Evoke 6061 Motor