Op zoek naar Dealers!

Wie zijn wij


Riders Vision is een innovatief bedrijf in de regio Rotterdam met nieuwe mobiliteitsoplossingen. Onze focus lift hierbij in elektrische motoren en scooters. 100% elektrische modellen in verschillende segmenten. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel voor de regio Rotterdam en starten een dealer vestiging in Haarlem voor de regio groot Amsterdam.

InnoEnergy

Wij zijn supported by InnoEnergy, een Europees programma voor innovatieve elektrische mobiliteit met hoogwaardige accu technologie, om elektrische mobiliteit te promoten. De focus ligt daarbij op de mix tussen Randstedelijke elektrische mobiliteit, woon-werk verkeer, deel economie en het segment logistieke transport en bezorgdiensten.

Dealers

Wij zijn op zoek naar dealers in Nederland voor deze specifieke elektrische motoren en scooters. Voor het de merken Kumpan en Evoke. Kumpan is een Duitse fabrikant voor elektrische steps, scooters en motoren. Evoke is een Hongkong gevestigde fabrikant voor elektrische motoren. Alle twee de merken zijn zeer innovatief en ontwikkelen de technieken steeds verder door.

Wie zijn onze potentiële dealers?


Onze dealers mogen vanuit de traditionele hoek komen zoals motordealers en scooterdealers. Al is er interesse vanuit een autobedrijf en vanuit innovatieve bedrijven. Riders Vision zal zelf de grotere contracten met het MKB, wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven coördineren.

Expertise & Marketing

Wij bieden een sterke innovatieve ondersteuning vanuit onze expertise opgebouwd bij een fabrikant importeur en wij hebben ervaring met het dealerbedrijf.

Opleidingen & trainingen

Wij ondersteunen marketingplannen en nemen zelf initiatief voor een prominente zichtbaarheid. Riders Vision verzorgt opleidingen en technische ondersteuning naast de fabrikant.

Dealer worden? Neem contact op met Karin van den Berg – Hulshoff van Riders Vision

Dealers gezocht