OVER ONS: VESTIGINGEN EN AMBITIES

Wij zijn gevestigd in Heemstede en Krimpen aan den IJssel. Wij zijn volop bezig met de voorbereiding voor de inrichting van onze nieuwste vestiging in de metropool regio Amsterdam. Het ligt in de bedoeling om daar afdelingen voor verkoop, proefrit en logistieke expertise onder te brengen.

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners die geïnteresseerd zijn in de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen. Deze partners zoeken wij door heel Nederland zodat wij alle klanten vanuit een regionale aanpak de service en garantie kunnen verzorgen. Naast de verhuur, lease en andere mobiliteitsoplossingen. Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op.

Het team van Riders Vision

Het team van Riders Vision e-Mobility bestaat uit een groep professionals onder leiding van Peter Scheele en Karin van den Berg – Hulshoff. Directeur Peter Scheele is in november 2017 gestart met zijn import en dealerschap van diverse elektrische motoren. De oprichting van Evoke Benelux BV voor het nieuwe merk Evoke Electric Motorcycles kreeg gestalte evenals het toevoegen van Kumpan Electric als importschap voor Nederland.

Met de komst van Karin van den Berg – Hulshoff als partner heeft Riders Vision de benodigde Automotive importeurs expertise in huis gehaald.

Dat elektrische mobiliteit duidelijk een duurzame toegevoegde waarde levert op een veel groter vlak zoals veiligheid, bereikbaarheid voor een grotere doelgroep en inzicht dat wij de wereld sterk verduurzamen door passende mobiliteit aan te bieden is wel duidelijk.

In 2019 werd er een re-branding gerealiseerd naar Riders Vision en volgde het importeurschap van Garelli, het meer dan 100 jaar oude Italiaanse bromfietsmerk wat overgegaan is op elektrische bromscooter en kleine motorscooter.

Inmiddels hebben wij een range aan last-mile stadslogistieke voertuigen toe mogen voegen als importeur waarbij wij aansluiting vinden met de zero emissie stadslogistiek. Wij werken met grotere en kleine Automotive partijen samen voor onze landelijke dekking. Zoeken daar uitbreiding voor. Werken met diverse leasemaatschappijen.

Voor uitbreiding van de markt nationaal werken wij samen met Rob van der Linden, bekend in de tweewielerbranche en Sandra Kok business advisor en sales.

Onze samenwerkingen

Over ons geeft ook inzicht in de samenwerkingen in een breder perspectief. Rider Vision e-Mobility heeft een innovatie investering vanuit EIT, InnoEnergy. Een investeringsfonds ondersteund door de Europese Unie, TU-Delft en TU-Eindhoven voor het promoten van elektrische mobiliteit, innovatieve software en GPS-ondersteunde elektrische voertuigen.

Onze fabrikant Kumpan Electric heeft innovatie subsidie van InnoEnergy voor hun losse batterij technologie met telemetrie en 5G connectivity. Deze wordt nu door verschillende fabrikanten ingezet voor hun eigen mobiliteitsproduct in de last mile stadlogistiek. De grote nieuwe NorthVolt batterij fabriek in Zweden zorgt dat Europa en voor ons in Nederland de toenemende vraag zal kunnen waarborgen.

InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision
Peter Scheele

Peter Scheele

Directeur
Karin van den Berg - Hulshoff

Karin van den Berg - Hulshoff

Partner
Rob van der Linden

Rob van der Linden

Consultant
Sandra Kok

Sandra Kok

Business Advisor & Sales

Rider Vision e-Mobility is lid van de RAI Vereniging Scooters en RAI Vereniging Motoren. Een nationale branche vereniging voor importeurs.

Rai Vereniging - Riders Vision

Contact formulier

Samenwerken met opleidingscentrum

Wij werken graag samen met NexTechnician in de regio groot Amsterdam om de mobiliteitsbranche het het daaraan gekoppelde opleidingen te ondersteunen met kennis van nieuwe elektrische mobiliteitsoplossingen. Zo af en toe geven wij een gastles aan groepen leerlingen in samenwerking met NexTechnician om bijvoorbeeld duurzame mobiliteit en de kansen en veranderingen zichtbaar te maken. Elektrische mobiliteit betekent veel meer software matige ondersteuning vanuit de cloud en laptop.

Samenwerking NexTechnician

Rider Vision e-Mobility is lid goedgekeurd erkend leerbedrijf voor:

  • Motorfietstechnicus (niveau 2)
  • Eerste motorfietstechnicus (niveau 3)
  • Scootertechnicus (niveau 2)
  • Eerste scootertechnicus (niveau 3)
  • MBO Marketing & Communicatie

Wij zijn dan ook op zoek naar een BOL stagiaires. Leren, fouten-maken en meedenken voor stedelijke mobiliteit vanuit elektrisch aangedreven scooters en motoren. De zero emissie stadslogistiek geeft uitbreiding en technologisch zijn het high-end modellen met een hoge mate van software en telematica.

Wij geven eveneens een zakelijk magazine Onderneem In Utrecht uit. Event-marketing & communicatie maakt ook onderdeel uit van de activiteiten. Heb je interesse voor een stageplek of zoek je na je studie een plek om te werken neem dan contact op.

Riders-Vision-e-Mobility-erkend-leerbedrijf
Riders Vision - Kumpan Electric - over ons

Over ons als netwerkers kunnen wij kort en bondig zijn. Wij zijn zeer actief en zijn lid van verschillende ondernemersverenigingen. ROB Onderneemt in Rotterdam, BNI Rotterdam, Evofenedex, Sparkz Kennemerland, BNI Mainport Amsterdam en Business Open Heemskerk bij de Heemskerkse Golfclub.

Wij sponsoren de Heemskerkse Golfclub met een Chipping Green. Door Onderneem In Utrecht, een zakelijk online magazine, combineren wij uitstekende interviews met innovatieve ondernemers, organisaties, de regionale overheid met onze duurzame blik op elektrische stedelijke mobiliteit, voor landelijke zichtbaarheid en samenwerkingen. Via de Nationale Netwerk Agenda voor ondernemers weten wij het geheel breder in de media te trekken.

Lid van evofenedex

lid van evofenedex