OVER ONS: VESTIGINGEN EN AMBITIES

Wij zijn gevestigd in Heemstede, Krimpen aan den IJssel en Nieuwegein. Bovendien zijn we volop bezig met de voorbereiding voor de inrichting van een nieuwe vestiging in Haarlem / Kennemerland. Het ligt in de bedoeling om daar afdelingen voor verkoop, proefrit en logistieke expertise onder te brengen.

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners die geïnteresseerd zijn in de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen. Deze partners zoeken wij door heel Nederland zodat wij alle klanten vanuit een regionale aanpak de service en garantie kunnen verzorgen. Naast de verhuur, lease en andere mobiliteitsoplossingen. Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op.

Het team van Riders Vision bestaat uit een groep professionals onder leiding van Peter Scheele en Karin van den Berg – Hulshoff. Meer informatie  over de visie en het team is te vinden via de link.

Volg ons op social media: FacebookInstagram en LinkedIn.

Riders Vision regio Groot Amsterdam
Nijverheidsweg 32
2201LL Heemstede
Telefoonnummer: 085-201003

Riders Vision regio Groot Rotterdam
Parkzoom 24
2922 CT Krimpen aan den IJssel
Telefoonnummer: 085-201003

Riders Vision regio Utrecht
Bedrijfsverzamelgebouw Dynahouse
Perkinsbaan 11
3439 ND Nieuwegein
Telefoonnummer: 085-201003

Partner in Vianen:
2Wheels4Rent
Gijsbrecht van Utengoyeplein 1
4131 ZV Vianen

Rider Vision e-Mobility heeft een investering vanuit EIT, InnoEnergy. Een investeringsfonds ondersteund door de Europese Unie, TU-Delft en TU-Eindhoven voor het promoten van elektrische mobiliteit, innovatieve software en GPS-ondersteunde elektrische voertuigen.

InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision

Contact formulier

Riders Vision - Kumpan Electric - over ons

Rider Vision e-Mobility is lid van de RAI Vereniging Scooters en RAI Vereniging Motoren. Een nationale branche vereniging voor importeurs.

Rai Vereniging - Riders Vision