OVER ONS: VESTIGINGEN EN AMBITIES

Wij zijn gevestigd in Heemstede, Krimpen aan den IJssel en Nieuwegein. Wij zijn volop bezig met de voorbereiding voor de inrichting van onze nieuwste vestiging in de metropool regio Amsterdam. Het ligt in de bedoeling om daar afdelingen voor verkoop, proefrit en logistieke expertise onder te brengen.

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners die geïnteresseerd zijn in de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen. Deze partners zoeken wij door heel Nederland zodat wij alle klanten vanuit een regionale aanpak de service en garantie kunnen verzorgen. Naast de verhuur, lease en andere mobiliteitsoplossingen. Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op.

Contact formulier

Het team van Riders Vision

Het team van Riders Vision e-Mobility bestaat uit een groep professionals onder leiding van Peter Scheele en Karin van den Berg – Hulshoff. Directeur Peter Scheele is in november 2017 gestart met zijn import en dealerschap van diverse elektrische motoren. De oprichting van Evoke Benelux BV voor het nieuwe merk Evoke Electric Motorcycles kreeg gestalte evenals het toevoegen van Kumpan Electric als importschap voor Nederland.

In 2019 werd er een re-branding gerealiseerd naar Riders Vision. Dat elektrische mobiliteit duidelijk een duurzame toegevoegde waarde levert op een veel groter vlak zoals veiligheid, bereikbaarheid voor een grotere doelgroep en inzicht dat wij de wereld sterk verduurzamen door passende mobiliteit aan te bieden is wel duidelijk. Met de komst van Karin van den Berg – Hulshoff heeft Riders Vision de benodigde Automotive importeurs expertise in huis gehaald.

Jongeren hebben een grote plek binnen Riders Vision e-Mobility wat blijkt door de aanvullingen van expertise en productontwikkelingen op een breder vlak. Om die reden betrekken wij op structurele manier jongeren en studenten bij ons bedrijf, zodat zij hun visie op duurzame stedelijke mobiliteit blijven geven en deze mee te nemen in onze ontwikkelingen.

Meer informatie over de visie en het team is te vinden via de link.

Volg ons op social media: FacebookInstagram en LinkedIn.

Riders Vision - Kumpan Electric - over ons

Wij zijn actieve ondernemers die lid zijn van verschillende ondernemersverenigingen. ROB Onderneemt in Rotterdam, BNI Rotterdam, Sparkz Kennemerland, BNI Amsterdam en Business Open Heemskerk. Wij sponsoren de Heemskerkse Golfclub met een Chipping Green. Door Onderneem In Utrecht, een zakelijk online magazine, combineren wij uitstekende interviews met innovatieve ondernemers, organisaties, de regionale overheid met onze duurzame blik op elektrische stedelijke mobiliteit, voor landelijke zichtbaarheid en samenwerkingen.

Rider Vision e-Mobility heeft een investering vanuit EIT, InnoEnergy. Een investeringsfonds ondersteund door de Europese Unie, TU-Delft en TU-Eindhoven voor het promoten van elektrische mobiliteit, innovatieve software en GPS-ondersteunde elektrische voertuigen.

InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision

Rider Vision e-Mobility is lid van de RAI Vereniging Scooters en RAI Vereniging Motoren. Een nationale branche vereniging voor importeurs.

Rai Vereniging - Riders Vision

Rider Vision e-Mobility is lid goedgekeurd erkend leerbedrijf voor MBO Marketing & Communicatie voor de vestiging Heemstede. Wij zijn dan ook op zoek naar een stagiaire voor een student waarbij vele facetten van marketing in de praktijk kan worden uitgevoerd. Leren, fouten-maken en meedenken voor stedelijke mobiliteit vanuit elektrisch aangedreven scooters en motoren. Wij geven eveneens een zakelijk magazine Onderneem In Utrecht  uit. Event-marketing & communicatie maakt ook onderdeel uit van de activiteiten.

Heb je interesse voor een stageplek of zoek je na je studie een plek om te werken neem dan contact op.

Riders-Vision-e-Mobility-erkend-leerbedrijf

Wij ondersteunen D.E.R.M.

Desiderium Extremus Radicalus Magnificus – een studenten vereniging in Amsterdam. Naast hun studie weten deze studenten het verlangen naar het extreme, radicale en magnifieke op een positieve manier uit te dragen door middel van surfen, snowboarden, kiten, windsurfen, skateboarden, chillen en feesten.

DERM studentenvereniging