Dealers en partners gezocht

Wij zoeken dealers en partners in Nederland voor uitbreiding van verkoop in Nederland van Kumpan Electric en Evoke Electric Motorcycles in de Benelux.

Riders Vision e-Mobility is een innovatief bedrijf in de regio Rotterdam en Amsterdam met nieuwe mobiliteitsoplossingen. Onze focus ligt bij elektrische motoren en elektrische scooters. Wij zijn de enige importeur inclusief een aantal andere merken waar we dealer van zijn met 100% elektrische mobiliteit.

Wij zijn importeur van Evoke Electric Motorcycles en Kumpan Electric. Voor ons merk Evoke Motorcycles zijn wij lid van de RAI Vereniging Motoren en voor ons merk Kumpan Electric hebben wij een RAI lidmaatschap afdeling scooters. Voor deze twee secties zijn wij de enige importeur met 100% elektrische modellen en merken.

Onze core business is om mobiliteit oplossingen te bieden in Nederland met een focus op de Urban omgeving. Het randstedelijke gebied waar veel mensen op een kleine omgeving wonen kent veel uitdagingen in mobiliteit. Onze focus ligt op woon-werk verkeer, studenten mobiliteit en bezorgdiensten vanuit de “last-mile” zero emissie zones en gebieden met beperkte toegang voor brandstof mobiliteit. Rondom de steden en het landelijke gebied zijn de B-wegen en fietspaden uitstekend voor elektrische motoren en elektrisch aangedreven scooters.

Dealers gezocht Kumpan Inspire
Dealers Evoke Motorcycles

Wij zijn op zoek naar dealers in Nederland voor deze specifieke elektrische motoren en scooters. Voor de merken Kumpan Electric en Evoke Electric Motorcycles. Kumpan Electric is een Duitse fabrikant voor elektrische steps, scooters en motoren. Evoke Motorcycles is een Hongkong gevestigde fabrikant voor elektrische motoren. Alle twee onze importeurs merken zijn zeer innovatief in hun eigen segment en ontwikkelen de technieken steeds verder door vanuit sterke partners en investeerders.

Wie zijn onze potentiële dealers?

Onze dealers mogen vanuit de traditionele hoek komen zoals motordealers en scooterdealers. Al zien wij eveneens interesse vanuit aanverwante Automotive gerelateerde bedrijven zoals rijschoolhouders,autobedrijven en verhuurbedrijven die hun eigen activiteiten willen uitbreiden met elektrisch aangedreven tweewielers.

Riders Vision e-Mobility zoekt effectief naar organisaties, wagenparkbeheerder, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven om deze markt verder te ontwikkelen. Wij bieden een sterke innovatieve ondersteuning vanuit onze expertise opgebouwd bij een fabrikant importeur en wij hebben ervaring met het dealerbedrijf binnen meerdere segmenten binnen de Automotive. Wij ondersteunen marketingplannen en nemen zelf initiatief voor een prominente zichtbaarheid. Riders Vision e-Mobility verzorgt opleidingen en technische ondersteuning.

Rai Vereniging - Riders Vision
InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision