Business partners / vertegenwoordiging gezocht

Wij zoeken business en partners in Nederland voor uitbreiding van verkoop in Nederland van Kumpan Electric en Evoke Electric Motorcycles in de Benelux. Tevens introduceren wij innovatieve last-mile logistieke producten die in 2021 mede via de Automotive naar de markt zullen gaan. Dit zal vanuit een full-service model zijn waarbij direct wordt gewerkt met een uitgebreide garantie en maandbedragen.

Riders Vision e-Mobility is een innovatief bedrijf in de regio Rotterdam en Amsterdam met nieuwe mobiliteitsoplossingen. Onze focus ligt bij elektrische scooters, elektrische motoren en last-mile logistieke mobiliteitsoplossingen. Wij zijn de enige importeur met een aantal andere merken voor 100% elektrische mobiliteit.

Wij zijn importeur van Kumpan Electric, Garelli en Evoke Electric Motorcycles. Voor ons merk Evoke Motorcycles zijn wij lid van de RAI Vereniging Motoren en voor ons merk Kumpan Electric en Garelli hebben wij een RAI lidmaatschap afdeling scooters. Voor deze twee secties zijn wij de enige importeur met 100% elektrische modellen en merken.

Onze core-business is om mobiliteit oplossingen te bieden in Nederland en Benelux met een focus op de Urban omgeving. Het randstedelijke gebied waar veel mensen op een kleine omgeving wonen kent veel uitdagingen in mobiliteit. De regionale functies van grotere steden in het noorden en zuiden kennen eveneens mogelijkheden door de brede inzetbaarheid en het kilometerbereik van onze modellen. Met een batterij wisselstation is 24/7 mobiliteit realiseerbaar.

Onze focus ligt op woon-werk verkeer, organisaties, regionale mobiliteitsbehoeftes, deelmobiliteit en bezorgdiensten. De nieuwe “last-mile logistieke” oplossingen vanuit dezelfde aandrijflijnen als de e-cooters zijn uitermate geschikt voor de vele zero emissie zones en gebieden die nu ontstaan waarbij grote beperkingen zijn voor toegang voor brandstof mobiliteit. Rondom de steden en het landelijke gebied zijn de B-wegen en fietspaden uitstekend voor elektrische motoren en elektrisch aangedreven scooters.

Business partners Riders Vision

Dealers Evoke Motorcycles

Wij zijn op zoek naar business partners in Nederland voor deze specifieke elektrische motoren en scooters. Voor de merken Kumpan Electric en Evoke Electric Motorcycles. Kumpan Electric is een Duitse fabrikant voor elektrische scooters en e-motorscooters en e-motoren. Evoke Motorcycles is een Hongkong gevestigde fabrikant voor elektrische motoren. Alle onze importeurs merken zijn zeer innovatief in hun eigen segment en ontwikkelen de technieken steeds verder door vanuit sterke partners en investeerders.

Wie zijn onze potentiële business partners?

Wij werken graag regionaal met Automotive partijen samen vanuit een innovatieve business partnerstrategie. Wij hebben als doel een landelijke dekking te realiseren en voor de combinatie last-mile logistiek met e-scooters en e-motoren is de Automotive onze partner. Voor selectieve vertegenwoordiging mogen onze partners komen uit de hoek van de meer traditionele motorbedrijven en scooterbedrijven. Innovatieve partners met kantoren en een showroom zijn eveneens uitgenodigd om te reageren.

Wij leveren zelf vanuit direct sales eveneens aan B2B klanten zoals rijschoolhouders, verhuurbedrijven, fleet & lease bedrijven en organisaties met een wagenpark waar wij aanvullend zijn met onze modellen. Tevens hebben wij een samenwerking met een regionaal werkende deelmobiliteitspartner. Hierin willen wij eveneens groeien.

Riders Vision e-Mobility zoekt effectief naar organisaties, wagenparkbeheerder, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven om deze markt verder te ontwikkelen. Wij bieden een sterke innovatieve ondersteuning vanuit onze expertise opgebouwd bij een fabrikant importeur en wij hebben een kleine 20 jaar ervaring binnen meerdere segmenten van de Automotive.

Wij ondersteunen marketingplannen en nemen zelf initiatief voor een prominente zichtbaarheid. Riders Vision e-Mobility verzorgt opleidingen en technische ondersteuning.

Rai Vereniging - Riders Vision
InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision