Business partners / vertegenwoordiging gezocht

Wij werken op dit moment reeds samen met een aantal grote Automotive bedrijven met meerdere merken en vestigingen samen. Wij zoeken uitbreiding van businesspartners in bredere zin voor verkoop in Nederland en België voor de particulieren en zakelijke markt. Daarnaast zijn wij een full-service partner voor het bedrijfsleven voor de innovatieve last mile stadslogistiek en batterij wisselstations voor onze merken Kumpan Electric, ONO en Sccobic. Wij bieden meerdere lease mogelijkheden zoals financial lease, operational lease en short lease. Voor de B2B markt realiseren wij een breed netwerk waardoor mobiliteitshubs. Hierin zijn een uitgebreide garantie, service en schade opgenomen vanuit lease en maandbedragen.

Riders Vision e-Mobility is een innovatief bedrijf in de regio Rotterdam en Amsterdam met nieuwe mobiliteitsoplossingen. Onze focus ligt bij elektrische scooters, elektrische motoren en last-mile logistieke mobiliteitsoplossingen. Wij zijn de enige importeur met een aantal andere merken voor 100% elektrische mobiliteit. Daarbij leveren wij diverse andere merken op het gebied van elektrische mobiliteit vanuit samenwerkingen in de markt.

Wij zijn importeur van Kumpan Electric, Garelli en Evoke Electric Motorcycles. Voor ons merk Evoke Motorcycles zijn wij lid van de RAI Vereniging Motoren en voor ons merk Kumpan Electric en Garelli hebben wij een RAI lidmaatschap afdeling scooters. Voor deze twee secties zijn wij de enige importeur met 100% elektrische modellen en merken.

Onze core-business is om mobiliteit oplossingen te bieden in Nederland en Benelux met een focus op de Urban omgeving. Het randstedelijke gebied waar veel mensen op een kleine omgeving wonen kent veel uitdagingen in mobiliteit. De regionale functies van grotere steden in het noorden en zuiden kennen eveneens mogelijkheden door de brede inzetbaarheid en het kilometerbereik van onze modellen. Met een batterij wisselstation is 24/7 mobiliteit realiseerbaar.

Onze focus ligt op woon-werk verkeer, organisaties, regionale mobiliteitsbehoeftes, deelmobiliteit en bezorgdiensten. De nieuwe “last-mile logistieke” oplossingen vanuit dezelfde aandrijflijnen als de e-cooters zijn uitermate geschikt voor de vele zero emissie zones en gebieden die nu ontstaan waarbij grote beperkingen zijn voor toegang voor brandstof mobiliteit. Rondom de steden en het landelijke gebied zijn de B-wegen en fietspaden uitstekend voor elektrische motoren en elektrisch aangedreven scooters.

Business partners Riders Vision
Dealers Evoke Motorcycles

Wij zijn op zoek naar business partners in Nederland en België voor deze specifieke elektrische motoren en scooters en last mile mobiliteit hubs. Voor de merken Kumpan Electric en Evoke Electric Motorcycles. Kumpan Electric is een Duitse fabrikant voor elektrische scooters en e-motorscooters en e-motoren. Evoke Motorcycles is een Hongkong gevestigde fabrikant voor elektrische motoren. Wij voeren eveneens de merken ONO Hybride tussen e-bike cargo pedal assist en elektrische cargo auto, Scoobic, Nuuk in de logistieke sector en hebben Swobbee een batterij wisselsysteem buitenzuil waar veilig batterijen kunnen worden omgeruild zodat er een 24/7 mobiliteitsoplossing ontstaat. Al onze merken zijn zeer innovatief in hun eigen segment en ontwikkelen de technieken steeds verder door vanuit sterke partners en investeerders.

Wie zijn onze potentiële business partners?

Wij werken graag regionaal met Automotive partijen samen vanuit een innovatieve business partnerstrategie. Wij hebben als doel een landelijke dekking te realiseren en voor de combinatie last-mile logistiek met e-scooters en e-motoren is de Automotive onze partner. Voor selectieve vertegenwoordiging mogen onze partners komen uit de hoek van de meer traditionele motorbedrijven en scooterbedrijven. Innovatieve partners met kantoren en een showroom zijn eveneens uitgenodigd om te reageren.

Wij leveren zelf vanuit direct sales eveneens aan B2B klanten zoals rijschoolhouders, verhuurbedrijven, fleet & lease bedrijven en organisaties met een wagenpark waar wij aanvullend zijn met onze modellen. Tevens hebben wij een samenwerking met een regionaal werkende deelmobiliteitspartner. Hierin willen wij eveneens groeien.

Riders Vision e-Mobility zoekt effectief naar organisaties, wagenparkbeheerder, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven om deze markt verder te ontwikkelen. Wij bieden een sterke innovatieve ondersteuning vanuit onze expertise opgebouwd bij een fabrikant importeur en wij hebben een kleine 20 jaar ervaring binnen meerdere segmenten van de Automotive.

Wij ondersteunen marketingplannen en nemen zelf initiatief voor een prominente zichtbaarheid. Riders Vision e-Mobility verzorgt opleidingen en technische ondersteuning.

Rai Vereniging - Riders Vision - Over ons
InnoEnergy_Support_Sign_Riders_Vision - Over ons