CONTACT RIDERS VISION


Over ons

Riders Vision is dé landelijke partner voor elektrische motoren en scooters. We leveren en onderhouden motoren en scooters vanuit onze winkel in Krimpen aan den IJssel. Wij kiezen voor kwaliteitsmotoren en scooters zoals Kumpan, Evoke, Nuuk en leveren via een partner nieuwe Zero’s. Op deze manier weten wij een compleet gamma aan te bieden vanuit verschillende prijssegmenten om onze klanten optimaal te bedienen.

Het gemak voor de klant van elektrisch rijden staat bij ons voorop. Om die reden weten wij uit eigen ervaring wat de kilometer range is in Nederland van de verschillende modellen. Woon werk verkeer, rijden in de randstad en vrije tijd cruisen over dijken waar het genieten de boventoon voert.

Komend jaar ontwikkelen wij vanuit een regionale benadering uitbreiding van de randstad naar het midden en oosten van het land. Dit doen wij met sterke partners en online aanwezigheid.

Bezoek onze showroom in Krimpen aan den IJssel

Contact

Contact gegevens


Neem contact op met Riders Vision voor nieuwe elektrische motoren en scooters. Je kunt eenvoudig bij ons een proefrit aanvragen en bij ons staat het gemak van elektrisch rijden voorop. Jouw ervaring met elektrische rijden is bij ons in goede handen.