Zie je mij zitten - campagne RAI Vereniging - supported by Riders Vision e-Mobility

Campagne “Zie je mij zitten?”

Vanuit de RAI Vereniging is de campagne “Zie je mij zitten” gelanceerd. In het verkeer draait alles om zien en gezien worden. Nu in de post-corona tijd ontdekken wij weer hoe we samen kunnen werken aan een ideale relatie op de weg.

Met de slogan ‘Zie jij mij zitten’ start RAI Vereniging een verkeersveiligheidscampagne om verkeersdeelnemers bewust te maken van hoe je in de 1,5-meter-samenleving het beste kunt gedragen in het verkeer.

Voor Riders Vision e-mobility is de campagne van de RAI Vereniging een positieve aanvulling. Wij bieden passende mobiliteitskeuzes in de vorm van elektrische snorfietsen, elektrische scooters en elektrische motoren. Zichtbaarheid en veiligheid voor individuele woon-werk verkeer en vrijetijdsbesteding.

 

Meld je aan voor interesse voor een elektrische scooter of e-motor?

Stedelijke mobiliteit en een passende snelheid per wegdeel zijn onze speerpunten. Voor iedereen een goed model passend bij de behoefte. Wij bieden betaalbare oplossingen voor mensen die naar een andere oplossing zoekt voor het woon-werk verkeer en voor mensen die met meer comfort willen reizen op individuele basis. Wist je dat we naast onze 3 merken ook een selectie elektrische scooters aanbieden met andere specificaties. Riders Vision is gevestigd in de randstad en levert aan huis af.

“Zie je mij zitten” is een initiatief van de RAI Vereniging en vanuit ons eigen lidmaatschap ondersteunen wij deze campagne van harte.

Elektrische mobiliteit voor het hele land inclusief snorfietsen, bromfietsen, scooters, motorscooters en motoren. Natuurlijk naast elektrische auto’s, (elektrische) fietsen en het openbaar vervoer.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *