Boek een proefrit op een elektrische motor of scooter!

Elektrisch rijden moet je ervaren. Boek een proefrit en wij nemen contact op.

Wij zorgen dat je zo snel mogelijk met een glimlach op pad bent. Je kunt bij ons op afspraak een proefrit maken in:

Heemstede

Krimpen aan den IJssel

Vianen / Nieuwegein

Wij houden speciale testrijders dagen vanuit een evenementen waarbij wij eveneens extra begeleiding verzorgen zodat je veilig kunt rijden, en wat kunt leren over elektrisch rijden in een stedelijke omgeving met andere weggebruikers. Deze evenementen zijn tegen een aantrekkelijk tarief en indien de elektrische motor of scooter wordt aangeschaft dan wordt de prijs van het evenement in mindering gebracht op de factuur.

Riders Vision e-Mobility heeft een hele range aan speciale elektrische motoren en scooters. Naast een proefrit vragen wij graag door voor welk doel het elektrische voertuig wordt gebruikt. Naast smaak, model en specificaties letten wij erop dat de juiste elektrische mobiliteit wordt aangeboden welke past bij de klant en het gebruik. Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van elektrisch rijden en de laadmogelijkheden via het stopcontact, onderweg of op bestemming.

Wij bieden passende mobiliteit voor de gewenste afstand, gebruiksintensiteit of het nu voor woon-werk verkeer is of voor landelijke routes of op de snelweg. Bij ons kun je kopen, leasen en huren. Zakelijk of particulier, wij kijken naar de beste elektrische tweewieler passend bij de gewenste rijeigenschappen.